Tuinonderhoud

Om uw pas aangelegde of uw bestaande tuin in topvorm te houden verzorgen wij graag het onderhoud voor u. Er zijn vele mogelijkheden

Voor- en najaarsbeurt

Een of tweemaal per jaar komen we langs om het onderhoud aan uw tuin te doen. Vakkundig snoeien van bomen,heesters,vaste planten,bladruimen,verticuteren gazon,verwijderen algaanslag bemesten etc.

Onderhoudscontract

Wij zorgen er voor dat uw tuin het hele jaar door mooi blijft. Hierbij is alles inbegrepen, dus ook het afvoeren van groenafval. U heeft geen omkijken meer naar uw tuin.

Vakantie tuinbeurt

U komt terug van vakantie, bent nog in de relaxmodus en dan is daar het weerzien met uw tuin. Er moet direct van alles gebeuren en voor u het weet is het relaxte vakantiegevoel verdwenen. Om u deze zorg uit handen te nemen hebben we de vakantie tuinbeurt bedacht. U geeft ons op wanneer u van vakantie terug komt en wij zorgen er voor dat uw tuin bij terugkomst er tip top uitziet. Om het vakantiegevoel nog even vast te houden zetten wij voor u een aangename verrassing klaar.

Eenmalig onderhoud

U onderhoud uw tuin zelf, maar het is er even niet van gekomen en nu is het wat uit de hand gelopen. U heeft eenmalig een helpende vakkundige hand nodig. Ook daarvoor kunt u bij ons terecht, wij doen het graag voor u.

Hagensnoei

In juni en september zijn we druk in de weer om alle hagen weer op tijd te snoeien. Ook als u de rest van uw tuin zelf wilt blijven doen kunnen we het knippen van de hagen vakkundig voor u verzorgen.